markou 2018

1. ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΓΓΛΙΚΑ;

Σε πολλούς γονείς υπάρχει ο προβληματισμός  για  το  αν  η  εκμάθηση  μιας  άλλης  γλώσσας  σε  πολύ  μικρή  ηλικία επηρεάζει την ομαλή ανάπτυξη  της  μητρικής  γλώσσας. Παλαιότερα  επικρατούσε  η  αντίληψη  ότι  η  δεύτερη  γλώσσα  προκαλεί  σύγχυση στα  παιδιά  και επηρεάζει τη γλωσσική και νοητική τους ανάπτυξη και την επιτυχία τους στα μαθήματα. Αυτή η αντίληψη ωστόσο άλλαξε ριζικά όταν σημαντικές έρευνες έδειξαν πως οι δίγλωσσοι μαθητές υπερτερούν έναντι των μονόγλωσσων σε μια σειρά από τεστ και εκδηλώσεις της σχολικής ζωής. Οι πιο πρόσφατες έρευνες καταλήγουν ότι υπάρχει θετική επίδραση της ξένης γλώσσας στη μητρική  καθώς  αυτή  όχι  μόνο  δεν  εμποδίζει  τη  γλωσσική  ανάπτυξη  των  μικρών  μαθητών,  αλλά  αντίθετα την ενισχύει. Έτσι λοιπόν κι εμείς συνηστούμε η εκμάθηση της πρώτης ξένης γλώσσας (στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή είναι η Αγγλική) να αρχίσει στο νηπιαγωγείο.

Στα τμήματα Pre-Junior του Φροντιστηρίου μας τα παιδάκια "απορροφούν την γνώση σαν σφουγγάρια," μαθαίνουν παίζοντας με τραγούδια και ποιηματάκια την αλφάβητο, τους αριθμούς και τις πρώτες λεξούλες στα Αγγλικά. Φέτος αυτό το τμήμα στο φροντιστήριό μας είναι ΔΩΡΕΑΝ! 

Για τα παιδιά Α' ή Β΄Δημοτικού (ανάλογα με τον ρυθμό ανάπτυξης του παιδιού) επίσης είναι πολύ σημαντική η βιωματική εκπαίδευση αλλά και η εισαγωγή σε πιο σύνθετα γραμματικά φαινόμενα (π.χ. διάλογοι). Παράλληλα συνεχίζεται η εκμάθηση λέξεων και η διεύρυνση του ενεργού λεξιλογίου του μαθητή. Φέτος στο φροντιστήριό μας οι πρώτοι δύο μήνες στο τμήμα Α' Junior είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Εμείς σας συμβουλέυουμε να ξεκινήσετε τα παιδιά σας από νωρίς αγγλικά, διότι έχουμε τον τρόπο και τα μέσα διδασκαλίας να αγαπήσουν τα παιδιά τη γλώσσα και να αποκτήσουν πτυχίο LOWER στη Δευτέρα Γυμνασίου και PROFICIENCY στη Τρίτη Γυμνασίου.

2. ΠΟΙΟ ΠΤΥΧΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ;

Σε κάθε μαθητή ταιριάζει ένα πτυχίο ανάλογα με τις δεξιότητές του και τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά σε καταστάσεις. Θέλεις να μάθεις ποιο πτυχίο θα αποκτήσεις εύκολα; Έλα σε εμάς για ΔΩΡΕΑΝ τεστ αξιολόγησης και πληροφορίες από έμπειρους καθηγητές (κατόπιν ραντεβού).

3. ΤΙ ΕΙΝΑΙ IELTS;

To IELTS (International English Language Testing System Examination) είναι το διεθνές σύστημα εξέτασης της αγγλικής γλώσσας του Πανεπιστήμιου του Cambridge το οποίο αξιολογεί την ικανότητα των υποψηφίων που επιθυμούν να σπουδάσουν σε Αγγλικά Πανεπιστήμια, σχολεία ή κολέγια ή επιθυμούν να εργαστούν σε χώρες όπου η αγγλική γλώσσα χρησιμοποιείται για την επικοινωνία. Ενδείκνυται για υποψηφίους 16 ετών και άνω. Τα αποτελέσματα του ΙELTS ισχύουν για 2 χρόνια. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στο Academic Module ή στο General Training Module, ανάλογα με το μελλοντικό πρόγραμμα τους. Δηλαδή υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές του IELTS Test.

Tο Academic Module είναι για σπουδαστές που επιθυμούν την εισαγωγή τους σε πανεπιστήμια ή σχολές ανώτερης εκπαίδευσης.

Το General Training Module είναι για σπουδαστές που επιθυμούν την εισαγωγή τους σε γυμνάσια, σε επαγγελματικά εκπαιδευτικά ιδρύματα ή για να μεταναστεύσουν σε αγγλόφωνες χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τους έμπειρους καθηγητές μας ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα IELTS>>

4. ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ;

Θα μας βρείτε στην οδό Δαμάρεως 150 στον Άγιο Αρτέμιο. Για να δείτε τον χάρτη και τα στοιχεία επικοινωνίας πατήστε εδώ>>